webdesigndesk

webdesign en advies

Werkwijze Webdesign Desk

Webdesign Desk is een jonge onderneming met spirit. Elke opdracht is een feest; het ontwikkelen van een klantvriendelijke, heldere, professionele site op maat met uniek design. Webdesign Desk schakelt, indien nodig, haar netwerk van specialisten in.

CMS: zelf uw website beheren

Webdesign Desk werkt met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Ieder design is mogelijk en iedere eindgebruiker kan er mee overweg. Mocht u liever met Joomla! of Wordpress werken, dan regelen we dat.

Werkwijze

De ontwikkeling van uw website begint met het bespreken van uw wensen en ideeën. Aan de hand van deze informatie kan Webdesign Desk een offerte opstellen.

Op basis van de door u akkoord bevonden offerte wordt de website ontworpen met behulp van een navigatiestructuur en moodboard.

Wanneer u het ontwerp heeft goedgekeurd, kan Webdesign Desk met de bouw van de website starten. Het uiteindelijk product komt in een testomgeving op het web te staan, zodat u het resultaat kan bekijken.

Vervolgens wordt het ontwikkelde product eventueel aangepast met uw opmerkingen, waarna de website uitgebreid wordt getest.

Wanneer u de website heeft goedgekeurd wordt de website op het web gezet, zodat deze voor u en andere gebruikers toegankelijk is. Uw website is een feit!